Kako rezervirati svoj termin?

Dvoumiš se između masaže i terapije? Provjeri koja usluga je nabolja za tebe.

Prikazuju se samo slobodni termini 8 tjedana unaprijed.

Ako je željeni termin zauzet, zatraži ga na WhatsApp da te stavimo na čekanje ako se oslobodi!

Termin je samo tvoj nakon online uplate usluge (kartično, mobilno/internet bankarstvom ili KEKS pay) na kraju procesa rezervacije.

Sustav će te automatski voditi do webshopa gdje možeš izvršiti plaćanje, ili prati link za uplatu koji će stići u mailu nakon izbora termina.

Bez brige, možeš ga i dalje besplatno otkazati ako ćeš trebati promjenu ili nećeš moći doći.

OTKAZIVANJE TERMINA

Naša polica otkazivanja termina nam je važan dio strategije kvalitete poslovanja. U slučaju da ne možeš doći na svoj termin, javi nam na info@figura-fit.hr ili putem WhatsAppa na +385951973846. Rado ćemo izaći u susret, i to na način da:

  • ako se termin otkaže najkasnije u roku od 7 dana od dana rezerviranog termina, vršimo povrat uplaćenih sredstava u cijelosti,
  • kod otkazivanja u periodu od 7 dana do 24 sata prije rezerviranog termina, imaš pravo iskoristiti uplaćena sredstva za neki drugi slobodan termin u roku 21 dan od dana termina kojeg otkazuješ.

Kod otkazivanja u periodu kraćem od 24 sata do početka rezerviranog termin, u cijelosti se gubi uplaćeni iznos i to na ime naknade štete.

 

Hvala što cijeniš naše vrijeme!

Ako nas nešto pitate, onda je to najčešće ovo:

Podržavamo ideju da svi terapeuti surađuju sa svim klijentima. Na taj način ćeš doživjeti vrhunsku uslugu, budući da svaki od nas ima svoj jedinstveni stil i pristup masaži. Svi smo na istoj visokoj razini kvalitete usluge, što će ti omogućiti da iskusiš najbolje od onoga što pružamo.

Osim toga, kao tim pratimo potrebe svakog klijenta i dobro smo upoznati s detaljima tretmana koji se izvode s njima.

Najsigurnije je kontaktirati nas direktno, s obzirom da se u sustavu rezervacija ne vidi broj raspoloživih terapeuta u određeno vrijeme.

Ne događa se to često, ali se ponekada dogodi – uglavnom na gmail accountima. U postavkama Vašeg kalendara podešena je neka druga vremenska zona. U tom slučaju će u tekstu mail pozivnice biti prikazana upravo ta zona, a posljedično i drugo vrijeme, kao u primjeru našeg klijenta:

 

Naš sustav rezervacije je uvijek podešen na centralno europsko vrijeme, pa termin koji ste odabrali prilikom rezervacije je isti kao i onaj kojeg mi vidimo i u kojem Vas očekujemo.

Slobodno nas kontaktirajte za dodatnu provjeru.

ŠTO ODABRATI OD USLUGA?

Dvoumiš se između masaže i terapijeProvjeri koja usluga je nabolja za tebe.

DOLAZAK NA TERMIN

Uvijek krećemo u dogovoreno vrijeme pa je najbolje doći 10-ak minuta prije da se na miru raskomotiš.

ŠTO AKO KASNIM NA SVOJ TERMIN?

Da bismo mogli svima garantirati početak termina prema dogovoru, ako kasniš na svoj termin nažalost ga ne možemo produžiti.

PARKING

Na raspolaganju su ti 4 parkirna mjesta za aute i “klamerica” za bicikle ispred zgrade.

FIGURA

TERAPIJSKI I RELAKSACIJSKI CENTAR

Milana Ogrizovića 25

ZAGREB, TREŠNJEVKA

mob: 095 197 3846

mail: info@figura-fit.hr

radno vrijeme: pon – pet | 8-20