Kako rezervirati svoj termin?

U našem Centru imamo dva pristupa – relaksacijski i terapijski.

Dvoumiš se između masaže i terapije? Provjeri koja usluga je nabolja za tebe, ili ćemo odlučiti zajedno nakon uvodnog razgovora i uvida u osnovnu zdravstvenu pozadinu.

Prikazuju se samo slobodni termini 8 tjedana unaprijed.

Ako je željeni termin zauzet, zatraži ga na WhatsApp da te stavimo na čekanje ako se oslobodi!

Mješoviti smo kolektiv i svi radimo odlično 🙂

Termin je službeno samo tvoj nakon online uplate (kartično ili internet bankarstvom) na kraju procesa rezervacije.

Sustav će te automatski voditi do webshopa gdje možeš izvršiti plaćanje, ili prati link za uplatu koji će stići u mailu nakon izbora termina.

Bez brige, možeš ga i dalje besplatno otkazati ako ćeš trebati promjenu ili nećeš moći doći.

OTKAZIVANJE TERMINA

Naša polica otkazivanja termina nam je važan dio strategije kvalitete poslovanja. U slučaju da ne možeš doći na svoj termin, javi nam na info@figura-fit.hr ili putem WhatsAppa na +385951973846. Rado ćemo izaći u susret, i to na način da:

  • ako se termin otkaže najkasnije u roku od 7 dana od dana rezerviranog termina, vršimo povrat uplaćenih sredstava u cijelosti,
  • kod otkazivanja u periodu od 7 dana do 24 sata prije rezerviranog termina, imaš pravo iskoristiti uplaćena sredstva za neki drugi slobodan termin u roku 21 dan od dana termina kojeg otkazuješ.

Kod otkazivanja u periodu kraćem od 24 sata do početka rezerviranog termin, u cijelosti se gubi uplaćeni iznos i to na ime naknade štete.

 

Hvala što cijeniš naše vrijeme!

Ako nas nešto pitate, onda je to najčešće ovo:

KADA DOĆI?

  • S tretmanom uvijek krećemo u dogovoreno vrijeme pa je najbolje doći 10-ak minuta prije dogovorenog termina da se na miru raskomotiš. Time garantiramo vremenski okvir u kojem si kod nas pa možeš sa sigurnošću planirati ostatak svojeg dana.
  • Da bismo mogli svima garantirati početak tretmana u rezervirano vrijeme, ako kasniš na svoj termin nažalost ga ne možemo produžiti.

PARKING I JAVNI GRADSKI PRIJEVOZ

  • Za naše klijente na raspolaganju su četiri parkirna mjesta za aute i “klamerica” za bicikle ispred zgrade.
  • Dostupan je u neposrednoj blizini i javni gradski prijevoz – tramvajske linije 3, 9 i 12.

Ne događa se to često, ali se ponekada dogodi – uglavnom na gmail accountima. U postavkama Vašeg kalendara podešena je neka druga vremenska zona. U tom slučaju će u tekstu mail pozivnice biti prikazana upravo ta zona, a posljedično i drugo vrijeme, kao u primjeru našeg klijenta:

 

Naš sustav rezervacije je uvijek podešen na centralno europsko vrijeme, pa termin koji ste odabrali prilikom rezervacije je isti kao i onaj kojeg mi vidimo i u kojem Vas očekujemo.

Slobodno nas kontaktirajte za dodatnu provjeru.

Najsigurnije je kontaktirati nas direktno, s obzirom da se u sustavu rezervacija ne vidi broj raspoloživih terapeuta u određeno vrijeme.

Mješoviti smo kolektiv i generalno potičemo da svi terapeuti rade sa svim klijentima – na taj način ćete dobiti najbolje od usluge jer svatko od nas radi malo drugačije i imamo neki svoj rukopis u masaži, a svi smo na istoj razini kvalitete usluge.

Također, svi smo upoznati s time što se od tretmana s kime radi, te koja je potreba klijenta.

FIGURA

TERAPIJSKI I RELAKSACIJSKI CENTAR

Milana Ogrizovića 25

ZAGREB, TREŠNJEVKA

mob: 095 197 3846

mail: info@figura-fit.hr

radno vrijeme: pon – pet | 8-20