Osjećajte se sigurno kod nas!

Ovdje možete sami rezervirati svoj termin – odaberite trajanje, datum i vrijeme.

Prikazuju se samo slobodni termini 6 tjedana unaprijed. Ako se preferirani termin ne prikazuje znači da je već zauzet, no možete nas kontaktirati da Vas obavijestimo ako se oslobodi.

Naša polica otkazivanja termina – besplatno ga možete otkazati dan ranije do 20h. Hvala što cijenite naše vrijeme!

Dvoumite se između masaže i terapije? Provjerite koja usluga je nabolja za Vas!

Ako nas nešto pitate, onda je to najčešće ovo:

Nakon uspješne rezervacije, na webu će se prikazati stranica zahvale,

a na Vaš e-mail će stići potvrda s automatskim unosom termina u kalendar (ako ga koristite). Ako se to ne dogodi, molimo da nas direktno kontaktirate za dodatnu provjeru.

Ne događa se to često, ali se ponekada dogodi – uglavnom na gmail accountima. U postavkama Vašeg kalendara podešena je neka druga vremenska zona. U tom slučaju će u tekstu mail pozivnice biti prikazana upravo ta zona, a posljedično i drugo vrijeme, kao u primjeru našeg klijenta:

Naš sustav rezervacije je uvijek podešen na centralno europsko vrijeme, pa termin koji ste odabrali prilikom rezervacije je isti kao i onaj kojeg mi vidimo i u kojem Vas očekujemo.

Slobodno nas kontaktirajte za dodatnu provjeru.

Najsigurnije je kontaktirati nas direktno, s obzirom da se u sustavu rezervacija ne vidi broj raspoloživih terapeuta u određeno vrijeme.

Prilikom rezervacije možete staviti napomenu, a mi ćemo Vas kontaktirati u slučaju da taj terapeut nije raspoloživ u to vrijeme.

Ako primjetite da Vam rezervirano vrijeme ipak ne odgovara, molimo da nam to javite najmanje dan ranije do 20 h (uključujući vikend) – tada imamo dovoljno vremena izorganizirati raspored i u Vaš termin ubaciti nekoga tko je u potrebi i tko jedva čeka da se nešto oslobodi.

Termin koji nije otkazan na vrijeme nam u pravilu propada, zbog čega ga moramo naplatiti u punom iznosu rezervirane usluge.

U slučaju izvanrednih situacija, sumnje na zarazu korona virusom ili izloženost osobi koja je obolila, ne naplaćujemo otkazani termin bez obzira koliko vremena je do Vašeg termina.

ŠTO ODABRATI OD USLUGA?

U našem Centru imamo dva pristupa – relaksacijski i terapijski. Ako niste sigurni što je najprikladnije za Vas, odlučit ćemo zajedno nakon uvodnog razgovora i uvida u osnovnu zdravstvenu pozadinu.

KADA DOĆI?

S tretmanom uvijek krećemo u dogovoreno vrijeme pa je najbolje doći 10-ak minuta prije dogovorenog vremena da se na miru raskomotite. Time garantiramo vremenski okvir u kojem ste kod nas pa možete sa sigurnošću planirati ostatak svojeg dana.

ŠTO AKO KASNIM NA SVOJ TERMIN?

Da bismo mogli svima garantirati početak tretmana u rezervirano vrijeme, ako kasnite najčešće ne možemo nadoknaditi propušteno vrijeme, ali se trudimo sve stići po planu.

PARKING I JAVNI GRADSKI PRIJEVOZ

Parkirnih mjesta ima u našoj i okolnim ulicama (2. parkirna zona), no treba uzeti u obzir da smo u Zagrebu i da slobodno mjesto ponekad treba strpljivo potražiti.

Dostupan je u neposrednoj blizini i javni gradski prijevoz – tramvajske linije 3, 9 i 12.

COVID-19 MJERE ZAŠTITE

Epidemiološku situaciju shvaćamo ozbiljno i od početka radimo na siguran način i za klijente i za nas, što uključuje dezinficiranje ruku i svih površina s kojima se dolazi u kontakt, prozračivanje svih prostorija i korištenje zaštitnih maski. Za sve klijente smo osigurali KN95 maske visokog stupnja filtracije.

FIGURA

TERAPIJSKI I RELAKSACIJSKI CENTAR

Milana Ogrizovića 25

ZAGREB, TREŠNJEVKA

mob: 095 197 3846 (Maja)

mail: info@figura-fit.hr

radno vrijeme: pon – pet | 8-20