Pogledajte naše recenzije i preporuke!

Osjećam se fizički bolje nego ikada. Osjećam se psihički da mogu sve.

Znači, došla sam kod curki prije nekih 8 ili 9 mjeseci. Moje stanje, psihofizičko, je bilo užas. Zahvaljujuci nečijem nestručnom lijecenju operirala sam vratnu kralježnicu, imam 2 umjetna diska i implantat od titanija koji mi je ušarafljen na kralježnicu. Godinu i pol dana nakon operacije jedino sto sam radila sam mahnito hodala – jer su mi rekli da nista drugo ni ne mogu. Niti ću moći. Mogu zaboravit na plivanje, skijanje, yogu, tenis, nošenja nečega na ramenima, dizanja tereta težeg od 2kg Itd … Kada sam prvi put došla – na masažu, Ivani sam rekla da ne bi htjela da mi se dira vrat. Bila sam u takvom stanju. Stanju straha, stanju nepovjerenja prema drugima, a s ogromnom željom da si pomognem. Danas je 22.04., vani pada kiša, a ja se veselim treningu kod cura na koji idem poslije posla na kojem radimo sve! I ja se osjećam da mogu sve! Osjećam se fizički bolje nego ikada. Osjećam se psihički da mogu sve. Nema straha od diranja vrata, nema straha od dizanja utega ili skakanja na loptu. Da ne duljim, promijenile ste mi život i dale mi snage i vjere da će sve biti dobro ♥️ Na tome sam vječno zahvalna.

Nataša Šudelija

Dok sam čekao HZZO, odlučio sam ne gubiti vrijeme i potražiti fizioterapeuta.

U Figuru dolazim već 3 godine na redovite masaže zbog rada za kompjuterom. Prije par mjeseci sam imao ozbiljan lom nadlaktice uslijed pada s bicikla. Ruku sam operirao, ali postojala je potreba za fizikalnom. Dok sam čekao HZZO, odlučio sam ne gubiti vrijeme i potražiti fizioterapeuta. Kako sam savjet tražio od Maje, ispostavilo se da sam našao ne jednog, nego tri fizioterapeuta i krenuo s terapijom odmah.
Svaki dan me stavljaju pred nove izazove, uz neizostavnu podršku putem. Ruka super napreduje! ?

Dušan Jungić

Zbog ovakvog tretmana čovjek se zaista osjeća divno!

Kad sam neki dan za vrijeme izolacije kod kuće iskrenula koljeno, znala sam kome se odmah trebam javiti. Najdivnijim curama iz Figure. Javile su se već sljedeći dan putem Zoom-a, saznale što mi se točno dogodilo, vidjele gdje me i koliko boli, snimile su mi i poslale personalizirane vježbice s detaljnim uputama i nakon manje od 10 dana vježbanja, koljeno kao novo! Cure, svaka čast, zbog ovakvog tretmana čovjek se stvarno osjeća divno. Hvala vam od ♥️
Preporučam svima, ako imate bilo kakvih tegoba da im se svakako javite i u ovim čudnim vremenima i okolnostima!

Vesna Tatalović

Figura_studio_salon_za_masazu_Zagreb_anticelulitna_masaza_sportska-ozljeda_recenzija

Vježbe su lako postale svakodnevna rutina i melem za leđa!

Vučem križobolju još od tinejdžerskih natjecateljskih dana, a sada situacija varira ovisno o stilu života i generalnoj aktivnosti.  U lockdownu 2020. sam konačno imala vremena posvetiti se svojim leđima, online smo vrlo uspješno odradili uvodnu procjenu,  dogovorili željeni napredak i krenuli s ciljanim terapijskim vježbama. Vježbe su lako postale svakodnevna rutina i melem za leđa, ne dosađujem se, ne traju dugo, a križobolju konačno držim pod kontrolom nakon dugo vremena!

Nataša Kolić

The best place to get a massage in Zagreb!

I am a regular in Figura for some time now. From my experience definitely THE best place to get a massage in Zagreb. Place is extremely clean, Ivana and Maja are amazing at their work and communication is by far the best in the biz.

But I was also unfortunate enough to need physical therapy in this Corona times – for my shabby knee. And lemme tell y’all, they probably try to fix it and stay on top of it more than I do.
You get all the resources needed to exercise at home, and kinda feel pressured to follow the routine by Maja’s gentle checkups.

When this corona quarantine passes, the first thing i wanna do is go to Figura (and then a bar).

Ivan Kudeljnjak

Tak kad mi je postalo bolje, shvatio sam koliko mi je zapravo bilo loše!

Potražio sam pomoć zbog uporne križobolje koja mi je narušavala normalno svakodnevno funkcioniranje, igranje nogometa, odlazak na posao i obično bivanje. Tak kad mi je postalo bolje, shvatio sam koliko mi je zapravo bilo loše! Kombinirali smo vježbe, struju, cupping i masažu. A taj osjećaj da ti je terapeut posvećen, da ne forsira ono što ne mogu i strpljenje dok odgovara na sva moja pitanja – to je najupečatljivije!

Luka Kadijević

Imate li akutnu ili kroničnu bol zbog Vašeg posla, ritma života ili sportske ozljede?

Terapija masažom ili pokretom oporavit će umorne mišiće te osloboditi Vas boli i stresa.