Osjećam se fizički bolje nego ikada. Osjećam se psihički da mogu sve.

Znači, došla sam kod curki prije nekih 8 ili 9 mjeseci. Moje stanje, psihofizičko, je bilo užas. Zahvaljujuci nečijem nestručnom lijecenju operirala sam vratnu kralježnicu, imam 2 umjetna diska i implantat od titanija koji mi je ušarafljen na kralježnicu. Godinu i pol dana nakon operacije jedino sto sam radila sam mahnito hodala – jer su mi rekli da nista drugo ni ne mogu. Niti ću moći. Mogu zaboravit na plivanje, skijanje, yogu, tenis, nošenja nečega na ramenima, dizanja tereta težeg od 2kg Itd … Kada sam prvi put došla – na masažu, Ivani sam rekla da ne bi htjela da mi se dira vrat. Bila sam u takvom stanju. Stanju straha, stanju nepovjerenja prema drugima, a s ogromnom željom da si pomognem. Danas je 22.04., vani pada kiša, a ja se veselim treningu kod cura na koji idem poslije posla na kojem radimo sve! I ja se osjećam da mogu sve! Osjećam se fizički bolje nego ikada. Osjećam se psihički da mogu sve. Nema straha od diranja vrata, nema straha od dizanja utega ili skakanja na loptu. Da ne duljim, promijenile ste mi život i dale mi snage i vjere da će sve biti dobro ♥️ Na tome sam vječno zahvalna.

Nataša Šudelija

The best place to get a massage in Zagreb!

I am a regular in Figura for some time now. From my experience definitely THE best place to get a massage in Zagreb. Place is extremely clean, Ivana and Maja are amazing at their work and communication is by far the best in the biz.

But I was also unfortunate enough to need physical therapy in this Corona times – for my shabby knee. And lemme tell y’all, they probably try to fix it and stay on top of it more than I do.
You get all the resources needed to exercise at home, and kinda feel pressured to follow the routine by Maja’s gentle checkups.

When this corona quarantine passes, the first thing i wanna do is go to Figura (and then a bar).

Ivan Kudeljnjak

Dok sam čekao HZZO, odlučio sam ne gubiti vrijeme i potražiti fizioterapeuta.

U Figuru dolazim već 3 godine na redovite masaže zbog rada za kompjuterom. Prije par mjeseci sam imao ozbiljan lom nadlaktice uslijed pada s bicikla. Ruku sam operirao, ali postojala je potreba za fizikalnom. Dok sam čekao HZZO, odlučio sam ne gubiti vrijeme i potražiti fizioterapeuta. Kako sam savjet tražio od Maje, ispostavilo se da sam našao ne jednog, nego tri fizioterapeuta i krenuo s terapijom odmah.
Svaki dan me stavljaju pred nove izazove, uz neizostavnu podršku putem. Ruka super napreduje! ?

Dušan Jungić

Zbog ovakvog tretmana čovjek se zaista osjeća divno!

Kad sam neki dan za vrijeme izolacije kod kuće iskrenula koljeno, znala sam kome se odmah trebam javiti. Najdivnijim curama iz Figure. Javile su se već sljedeći dan putem Zoom-a, saznale što mi se točno dogodilo, vidjele gdje me i koliko boli, snimile su mi i poslale personalizirane vježbice s detaljnim uputama i nakon manje od 10 dana vježbanja, koljeno kao novo! Cure, svaka čast, zbog ovakvog tretmana čovjek se stvarno osjeća divno. Hvala vam od ♥️
Preporučam svima, ako imate bilo kakvih tegoba da im se svakako javite i u ovim čudnim vremenima i okolnostima!

Vesna Tatalović

 

Vježbe su lako postale svakodnevna rutina i melem za leđa!

Vučem križobolju još od tinejdžerskih natjecateljskih dana, a sada situacija varira ovisno o stilu života i generalnoj aktivnosti.  U lockdownu 2020. sam konačno imala vremena posvetiti se svojim leđima, online smo vrlo uspješno odradili uvodnu procjenu,  dogovorili željeni napredak i krenuli s ciljanim terapijskim vježbama. Vježbe su lako postale svakodnevna rutina i melem za leđa, ne dosađujem se, ne traju dugo, a križobolju konačno držim pod kontrolom nakon dugo vremena!

Nataša Kolić

 

FIGURA is certainly One of it’s Kind.

FIGURA Terapijski i Relaksacijski Centar is certainly One of it’s Kind.
FIGURA has a perfect balance of an excellent atmosphere, outstanding attitude, peaceful and quiet interior design, very clean and extremely well maintained, and above all a superior team.
The excellent experience starts immediately after stepping inside, and last long after leaving this amazing place.
The massage itself was truly amazing! One of the very best professional massage I have ever got.
The only downside is that I’m not living in Zagreb, so unfortunately we can’t visit there on a regular basis

Harel Hetcher

Figura je premašila sva moja očekivanja!

Figura je premašila sva moja očekivanja! Usluga je vrhunska, pristup je ljubazan i individualan. Od samog ulaska u prostor, srdačnost je prisutna cijelo vrijeme. Sve je besprijekorno čisto, a sigurnosne mjere su na visokoj razini te sam se osjećala sigurno i opušteno za vrijeme čitavog boravka u centru. Sam centar je zaista prekrasno uređen, a atmosfera je opuštena i ugodna. Cijena je korektna, a kvaliteta usluge vrlo visoka. Jedva čekam ponoviti ovo divno iskustvo!

Ivona Gray

 

Figura je bez sumnje najbolji i najcjelovitiji centar za masažu u gradu.

Figura je bez sumnje najbolji i najcjelovitiji centar za masažu u gradu. Stručnost, profesionalnost, prostor, atmosfera, odnos s klijentima, fleksibilnost. Ovakvu vrijednost za novac ne može nadmašiti nitko, barem prema mojem iskustvu.

Robert Banić

Awesome experience overall!

Awesome experience overall. From the web order, google event in calendar & reminders, to the on-spot coziness, great physiotherapist, calming music and 1 on 1 approach. Would recommend to all!

Ivan Debak

 

Top massage in Zagreb!

Top massage in Zagreb, excellent experts and massage therapists, beautiful space, very clean, very comfortable.

Jovana Zadrović

Klikom na ikonu pogledajte sve naše recenzije na društvenim mrežama!

Ostavi svoj trag i natipkaj svoje iskustvo s nama!