Pogledajte naše recenzije i preporuke!

FIGURA is certainly One of it’s Kind.

FIGURA Terapijski i Relaksacijski Centar is certainly One of it’s Kind.
FIGURA has a perfect balance of an excellent atmosphere, outstanding attitude, peaceful and quiet interior design, very clean and extremely well maintained, and above all a superior team.
The excellent experience starts immediately after stepping inside, and last long after leaving this amazing place.
The massage itself was truly amazing! One of the very best professional massage I have ever got.
The only downside is that I’m not living in Zagreb, so unfortunately we can’t visit there on a regular basis

Harel Hetcher

Top massage in Zagreb!

Top massage in Zagreb, excellent experts and massage therapists, beautiful space, very clean, very comfortable.

Jovana Zadrović

Awesome experience overall!

Awesome experience overall. From the web order, google event in calendar & reminders, to the on-spot coziness, great physiotherapist, calming music and 1 on 1 approach. Would recommend to all!

Ivan Debak

Figura je premašila sva moja očekivanja!

Figura je premašila sva moja očekivanja! Usluga je vrhunska, pristup je ljubazan i individualan. Od samog ulaska u prostor, srdačnost je prisutna cijelo vrijeme. Sve je besprijekorno čisto, a sigurnosne mjere su na visokoj razini te sam se osjećala sigurno i opušteno za vrijeme čitavog boravka u centru. Sam centar je zaista prekrasno uređen, a atmosfera je opuštena i ugodna. Cijena je korektna, a kvaliteta usluge vrlo visoka. Jedva čekam ponoviti ovo divno iskustvo!

Ivona Gray

Savršeno iskustvo!

Savršeno iskustvo, od ljubaznosti, čistoće, masaže… hvala Valentini i njenim zlatnim rukama i ostalim preljubaznim djelatnicama!

Ivona Polenus

Najbolja masaža na kojoj sam bila!

Najbolja masaža na kojoj sam bila, profesionalno pristupanje klijentu i masaža u opuštajućoj atmosferi. Topla preporuka!

Lea Klemar

Zaista najbolja masaža u gradu!

Zaista najbolja masaža u gradu.. Ivana me doslovno digla iz mrtvih, došla sam skroz ukočena, a nakon samo jednog tretmana osjećala sam se 50% pokretnije. Sve je jako lijepo, moderno, uredno, također se poštuje privatnost svakog klijenta. Za svaku preporuku!!!

Ana Šutej

Zbog ovakvog tretmana čovjek se zaista osjeća divno!

Puno masaža sam prošla u životu, a masaža u Figura centru definitivno mi je naviše pomogla.

*Mali update… kad sam neki dan za vrijeme izolacije kod kuće iskrenula koljeno, znala sam kome se odmah trebam javiti. Najdivnijim curama iz Figure. Javile su se već sljedeći dan putem Zoom-a, saznale što mi se točno dogodilo, vidjele gdje me i koliko boli, snimile su mi i poslale personalizirane vježbice s detaljnim uputama i nakon manje od 10 dana vježbanja, koljeno kao novo! Cure, svaka čast, zbog ovakvog tretmana čovjek se stvarno osjeća divno. Hvala vam od ♥️
Preporučam svima, ako imate bilo kakvih tegoba da im se svakako javite i u ovim čudnim vremenima i okolnostima!

Vesna Tatalović

Figura je bez sumnje najbolji i najcjelovitiji centar za masažu u gradu.

Figura je bez sumnje najbolji i najcjelovitiji centar za masažu u gradu. Stručnost, profesionalnost, prostor, atmosfera, odnos s klijentima, fleksibilnost. Ovakvu vrijednost za novac ne može nadmašiti nitko, barem prema mojem iskustvu.

Robert Banić

Majine masaže su apsolutno bez konkurencije!

Ja ne znam ni odakle bih počela hvaliti Maju. Cijeli život se masiram i te masaže variraju od dobrih do jako dobrih. Majine masaže su svemirski drugačije i apsolutno bez konkurencije. Ako dođete na masažu leđa, pripremite se na nesvakidašnje iskustvo. Dodir, pritisak, pokret, snaga, energija, sve je u savršenoj harmoniji. I Maja vam se posveti 100%. Što se mene tiče nakon Maje se komotno može stavit točka.

Tatjana Mišković

Maja-masaza-figura-recenzija

Za svaku preporuku definitivno!

Definitivno naj masaža na kojoj sam bila u Zagrebu do sad! Prostor je ugodan i izgleda super. Ma samo najbolje mogu reći. Za svaku preporuku definitivno! Fala cure!

Vinka Maras

Figura_studio_salon_za_masazu_Zagreb_anticelulitna_masaza_sportska-ozljeda_recenzija

Vrlo individualan pristup masiranja

U Figuri se već dugo masiram i ni jedna masaža nije bila samo odrađena već svaki puta terapeuti pristupe mojim bolnim leđima odlučni da riješe problem. I svaki puta uspiju. Vrlo individualan pristup, netipične metode masiranja i to sve u vrlo ugodnom prostoru i atmosferi. Svakako preporučujem.

Vlatka Krepelnik

Figura_studio_salon_za_masazu_Zagreb_anticelulitna_masaza_sportska-ozljeda_recenzija

Stručna, kvalitetna i vrhunska usluga!

Nezadovoljna amaterskim masažama po kojekakvim salonima ljepote, odlučila sam se na temelju preporuke od frendice prepustiti se u ruke Maje. Nisam požalila, danas se u Figuri masiramo moj muž i ja. Napokon sam našla ono što sam tražila, a to su stručne, educirane, kvalitetne i specijalizirane osobe i vrhunska usluga. Figura centar je moja topla preporuka svima jer pruža odličan user experience od usluge, prostora, ambijenta te same ekipe. 🙂

Snježana Vidak – Buljan

Figura_studio_salon_za_masazu_Zagreb_anticelulitna_masaza_sportska-ozljeda_recenzija

Maja je pravo otkriće!

Maja je pravo otkriće! Spašava leđa s kakvim god problemom ja došla! Hvala, Majo!

Sanja Đurić

Maja-masaza-figura-recenzija

Istinski uživam u svakom tretmanu

Maji na masaže dolazim uglavnom odmah nakon treninga. Ovo je moj prvi susret s masažom a nakon prvog tretmana jedina misao mi je bila: Zašto si ovo nisam priuštila ranije. Istinski uživam u svakom tretmanu. To je vrijeme koje u svakodnevici i gužvi uzimam za sebe. Odlična atmosfera, profesionalni pristup, kvalitetna ulja i preprati koje Maja koristi…. moja velika preporuka za Majin rad!!!

Tina Kurpez

The best place to get a massage in Zagreb!

I am a regular in Figura for some time now. From my experience definitely THE best place to get a massage in Zagreb. Place is extremely clean, Ivana and Maja are amazing at their work and communication is by far the best in the biz.

But I was also unfortunate enough to need physical therapy in this Corona times – for my shabby knee. And lemme tell y’all, they probably try to fix it and stay on top of it more than I do.
You get all the resources needed to exercise at home, and kinda feel pressured to follow the routine by Maja’s gentle checkups.

When this corona quarantine passes, the first thing i wanna do is go to Figura (and then a bar).

Ivan Kudeljnjak

Stručnost i posvećenost klijentu

Jako ugodan, čist i opustajući ambijent, a najviše pohvala za Maju i njezin tim – stručnost i posvećenost klijentu je na zavidnoj razini. Bravo!

Nataša Mihajlović

Maja-masaza-figura-recenzija

100% angažman

Prvenstveno sam zbog blizine posla počela ići u Figuru na masažu i naprosto više ne želim otići odavdje. Osim što su terapeuti  jako dragi, topli i pristupačni, definitivno imaju zlatne ruke. Topla preporuka svima, jer s kakvim god problemom dođete, dobit ćete 100% angažman i sigurno otići zadovoljni svaki put, baš kao i ja. :))

Anđelka Antunović

Figura_studio_salon_za_masazu_Zagreb_anticelulitna_masaza_sportska-ozljeda_recenzija_ik

Godinama se masiram u Figuri – vrhunska usluga!

Godinama se masiram u Figuri – vrhunska usluga! Terapeuti izrazito stručni, ljubazni i uvijek nasmijani. Bio sam na puno različitih mjesta, ali nigdje nisam dobio takvu uslugu kao ovdje. Sada u novom i lijepom prostoru, doživljaj je još potpuniji.

Branimir Đerek

Figura_studio_salon_za_masazu_Zagreb_anticelulitna_masaza_sportska-ozljeda_recenzija_ik

Majin stisak leđa čuva!

Sve je počelo s hitnom intervencijom zbog išijasa, a preraslo je u redovite dolaske na masažu. S obzirom na moju izbirljivost po pitanju masaže, to je već dovoljna preporuka za Maju. Vrlo profesionalna i stručna, uvijek s novim znanjima i tehnikama. Čak napravi i zanimljive uzorke na leđima onim svojim cupping čašicama. Ništa manje važno, nasmijana i vrlo zanimljiva i opuštena te uvijek prilagođena raspoloženju klijenta (kad sam u zen fazi, fino me pusti da meditiram dok se ona bavi nekim tamo mišićima za koje nisam ni znala da ih imam). Za Maju imam samo preporuke kad vas nešto boli, a još važnije i prije nego vas zaboli po onoj poznatoj narodnoj uzrečici „Majin stisak leđa čuva“! Hajde, da ne ispadne da je savršena, mislim da ne rješava probleme s čukljevima, ali za to vam je internet ionako već prikazao bar pet rješenja od početka čitanja ove recenzije. 🙂

Maja Kušt

Imate li akutnu ili kroničnu bol zbog Vašeg posla, ritma života ili sportske ozljede?

Terapija masažom ili pokretom oporavit će umorne mišiće te osloboditi Vas boli i stresa.