FIGURA

TERAPIJSKI I RELAKSACIJSKI CENTAR

O CENTRU

Terapijski i relaksacijski centar Figura se polako gradi od 2013. godine, kada je vlasnica Maja Krasić odlučila napraviti poslovni zaokret. Pospremila je formalne diplome i srodne papire u ladicu, te otišla iz firme u kojoj je radila prvo kao student, a onda kao inženjerka elektrotehnike. Još u procesu te tranzicije se prekvalificirala i krenula raditi ono što zaista voli, a broj zadovoljnih klijenata koji se postepeno uvećavao je bio potvrda da je na dobrom putu.

Figuru danas čini tim entuzijastičnih, znatiželjnih i vedrih fizioterapeuta kojima je zajednička empatija prema pacijentu, ljubav prema masaži i pokretu, te važnost znanstveno utemeljenog pristupa problemima i boli suvremenog čovjeka.

MISIJA

Opuštenim i profesionalnim pristupom kreiramo jedinstveno iskustvo i odgovor na osobne potrebe svakog našeg klijenta.

VIZIJA

Postati vodeći i prepoznatljivi centar po vrhunskom standardu u masaži i terapiji, gdje istina i znanstveno utemeljene metode definiraju naš pristup u rješavanju boli i unapređenju kvalitete života.

Kako doći do svojeg termina?

S obzirom da radimo prema dogovoru i nemamo “ulični pristup”, svoj termin je potrebno rezervirati direktno kroz naš sustav rezervacija ili drugim dostupnim kanalima (poziv, poruka, e-mail, društvene mreže).

Što odabrati?

Imamo dva osnovna pristupa – terapijski i relaksacijski.  Ako niste sigurni što je najbolje za Vas, odlučit ćemo zajedno nakon uvodnog razgovora i uvida u osnovnu zdravstvenu pozadinu.

Kada doći/što ako kasnite na svoj termin?

S tretmanom uvijek krećemo u dogovoreno vrijeme pa je najbolje doći 10-ak minuta prije dogovorenog vremena da se na miru raskomotite. Time garantiramo vremenski okvir u kojem ste kod nas pa možete sa sigurnošću planirati ostatak svojeg dana.

Da bismo mogli svima garantirati početak tretmana u rezervirano vrijeme, ako kasnite na svoj termin najčešće ne možemo nadoknaditi propušteno vrijeme, ali se trudimo sve stići po planu.

Parking i javni gradski prijevoz

U našoj i okolnim ulicama je 2. parkirna zona. Također, naša ulica Milana Ogrizovića je jednosmjerna, pa navigacija vodi preko Tratinske ulice.

Parkirnih mjesta ima, no treba uzeti u obzir da smo u Zagrebu i da ga ponekada treba strpljivo pronaći.

Dostupan je u neposrednoj blizini i javni gradski prijevoz – tramvajske linije 3, 9 i 12.

Covid-19 mjere zaštite

Epidemiološku situaciju shvaćamo ozbiljno i od početka radimo na siguran način i za klijente i za nas:

  • klijentima su na raspolaganju dezinficijens za ruke, dezinficirane papuče, te zaštitna maska s KN95 filterom visokog stupnja filtracije;
  • korištenje zaštitnih maski za vrijeme boravka u našem Centru je obavezno;
  • radne sobe se redovito bez iznimke provjetravaju nakon svakog korištenja, a sve površine s kojima se dolazi u direktan kontakt se dezinficiraju;
  • ograničili smo broj klijenata i terapeuta po danu.

Imate li akutnu ili kroničnu bol zbog Vašeg posla, ritma života ili sportske ozljede?

Terapija masažom oporavit će umorne mišiće te osloboditi Vas boli i stresa.