Fizioterapija – besplatan informativni sastanak

Fizioterapija je sastavni dio mnogih zdravstvenih programa. Osim u javnim i privatnim zdravstvenim ustanovama, posljednjih je godina fizioterapija često dio ponude u zdravstvenom turizmu, sportskim klubovima, ustanovama za njegu u kući, domovima umirovljenika te u specijaliziranim terapijskim i relaksacijskim centrima poput našeg.

Fizikalnu terapiju od početka do kraja provodi fizioterapeut; procjenjuje, utvrđuje funkcionalni status pacijenta/klijenta, planira i provodi tretman te na kraju evaluira rezultat.

 

Fizioterapija za oporavak pacijenata i prevenciju bolesti

Fizioterapija ima posebno važnu ulogu u prevenciji nekih bolesti. Isto tako, u specijalnim bolnicama za rehabilitaciju i rehabilitacijskim centrima primjenjuje se za oporavak pacijenata. Fizioterapeuti pružaju usluge pacijentima s ciljem održavanja, razvijanja ili obnavljanja maksimalne funkcionalne pokretljivosti u svim životnim dobima. U fokusu rada fizioterapeuta je prepoznavanje i povećavanje mogućnosti pokreta.

Fizioterapija se bavi:

  • unaprjeđenjem funkcionalne pokretljivosti i funkcionalne sposobnosti ✔️
  • prevencijom ✔️
  • rehabilitacijom. ✔️

 

Fizioterapija u terapijskom i relaksacijskom centru Figura

Ako imaš neki problem s bolovima i ograničenjima u tijelu, za koji sumnjaš da je mišićno-koštane prirode (križobolja, vratobolja, bolno rame, bol u koljenu i sl.), a ni sam/a ne znaš s koje strane to krenuti rješavati ni kako si pomoći –  dogovori BESPLATAN informativni sastanak.

Tijekom sastanka koji traje do 30 minuta možeš saznati više o:

  • našem pristupu bolnim stanjima ✔️
  • cjelovitom pogledu na osobu koja dolazi s problemom ✔️
  • implementaciji znanosti u naš način rada. ✔️

Da bismo imali uspješnu terapiju, jako je važna dobra interakcija između fizioterapeuta i klijenta. Kakav će biti fizioterapijski postupak, ovisi o tomu je li fizioterapiji za određeni slučaj cilj unaprjeđenje zdravlja, prevencija ili rehabilitacija.  Zato su konzultacije i pregled prvi i neophodan korak nakon besplatnog informativnog sastanka. Tijekom pregleda i konzultacija utvrđuje se problem te se planira optimalna terapija.

 

Prilagođavamo se pacijentima

Za vrijeme pandemije koronavirusa, prilagođavamo se novonastaloj situaciji i potrebama pacijenata te omogućujemo sastanak:

  • virtualno putem video poziva ✔️
  • telefonskog poziva. ✔️

Uvijek se nastojimo prilagoditi našim klijentima i njihovom rasporedu.

FIGURA

📪 Milana Ogrizovića 25

ZAGREB, TREŠNJEVKA

📱 095 197 3846

📧 info@figura-fit.hr

⏱ radno vrijeme:

ponedjeljak – petak | 8:00 – 20:00